Mr. H.P. Mannens hanteert altijd een  aantrekkelijke regeling met u.

Altijd gratis wegwijs advies:

Vul het gratis wegwijs adviesformulier in. U krijgt dan van ons altijd gratis wegwijs advies. Ook het eerste intake gesprek van een half uur is gratis!

Bij letselschade No cure No Pay:

Met name bij letselschade wordt een zaak in behandeling genomen op basis van no cure no pay. Dit wil zeggen dat de veroorzaker (de tegenpartij) de schade betaalt. Dit wordt van tevoren op papier gezet.

Uurtarief bij arbeidszaken:

De basisregel is dat bij arbeidszaken altijd een uurtarief van toepassing is. Over het netto (exclusief BTW) te declareren bedrag wordt 6% aan kantoorkosten berekend. Bij een uurtarief kan een voorschot in rekening worden gebracht. Vaak is het zo dat bij een regeling de werkgever de kosten van rechtsbijstand voor een deel of geheel vergoedt.

Er zijn echter ook andere betalingsmogelijkheden bij arbeidszaken:

Een vast bedrag voor de gehele opdracht:

Het is mogelijk om een vast bedrag af te spreken. Dit houdt in dat de hoogte van het notabedrag van tevoren vast staat. Dit wordt contractueel middels een opdrachtovereenkomst schriftelijk op papier gezet en door beide partijen ondertekend.

Het bedrag wordt dan van tevoren door de opdrachtgever voldaan.

Het kan zijn dat de daadwerkelijk gemaakte kosten van rechtsbijstand (gebaseerd op een uurtarief) later voor een deel door de tegenpartij worden voldaan.

U heeft een rechtsbijstandverzekering bij ARAG, DAS, Aegon, Nationale-Nederlanden of een andere verzekeraar.

Wanneer een gerechtelijke procedure moet worden gevolgd in een arbeidsrechtelijke zaak dan kan het zijn dat de werkgever of de werknemer daarvoor verzekerd is bij een verzekeraar. De  verzekeraar dekt daardoor de meeste kosten (of een deel van de kosten). Mr. H.P. Mannens zal contact opnemen met de verzekeraar en samen met u bekijken hoe hoog de dekking is voor de kosten van rechtsbijstand. In een dergelijke situatie zijn er voor de werkgever of werknemer dus geen kosten wanneer de verzekeraar de kosten volledig vergoedt.

No cure No Pay in arbeidszaken

Het werken op provisiebasis in arbeidszaken is enkel mogelijk wanneer Mr. H.P.  Mannens dit haalbaar acht. In de meeste gevallen kan het zo geregeld worden dat de werkgever meebetaalt in arbeidszaken. Wanneer de werkgever niet  betaalt dan betaalt u.

Bij no cure no pay in arbeidszaken kan ook een bedrag worden afgesproken voor het behalen van een behaald resultaat.

Voor alle werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van het Juridisch Adviesbureau Mr. H.P. Mannens van toepassing.

Direct contact

Mannens
Mr. H.P. Mannens Bel: 046-4757186